EVS Creative Youth Academy

International Initiatives for Cooperation iz Bugarske HITNO traži volontere/ke  s dobrim komunikacijskim vještinama i koji/e imaju afinitet prema plesu, glazbi, sportu, rukotvorinama, ekologiji, okolišu, kreativnom pisanju ili poduzetništvu. Volonteri/ke sudjelovati će na projektu “Creative Youth Academy” u gradu Razlog i radit će s djecom i ljudima s invaliditetom.

Projekt traje 5 mjeseci.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na / .  


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.