EVS – Centri za mlade u Tallinnu

Otvorene su prijave za više projekata u Tallinnu (Estonija). Volonteri/ke mogu raditi u centrima za mlade, a ovisno o projektu, teme uključuju ekstremne sportove, DJ klub, rukotvorine, glazbu, film, umjetnost, glumu, prevenciju ovisnosti i dr.

Projekti počinju u rujnu 2017. i traju 11 mjeseci.

Više informacija o projektima možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju ispunjenu prijavnicu na , a najkasnije do 9.3.2017.  Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .