EVS – Briga o napuštenim životinjama

Udruga za zaštitu napuštenih životinja “ALGA” iz Kišinjeva (Moldavija) traži volontere/ke.  Volonterski zadatci će uključivati: čišćenje i brigu o higijeni prostora gdje su smještene životinje, brigu o životinjama (hranjenje, igra, praćenje, pomoć kod veterinara, registracija životinja…) i dr.

Projekt počinje u veljači 2017.  i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (prema uputama) na , a najkasnije do 26.9.2017.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.