Ekološko osvješćivanje u Pragu

Internacionalna mreža Youth and Environment Europe iz Praga traži volontere/ke za rad u uredu na ekološkoj farmi Toulcuv Dvur. Neke od tema koje projekt uključuje su klimatske promjene i promjene u okolišu, uključivanje mladih, međunarodna suradnja i međunarodni odnosi.

Projekt  počinje 1.4.2016. i traje do 31.3.2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

 Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko ne duže od 1, 5 stranice na najkasnije do 11.8.2015.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.