Eko osvještavanje na Islandu

Farfuglar ses – Hostelling International  Iceland iz Reykjavika traži volontere/ke za sudjelovanje u projektu “Green Hostels“ kojemu je cilj podizati svijest o održivosti. Volonteri/ke će raditi u internacionalnom okruženju što će uključivati edukacijske i praktične aktivnosti u cilju osvješćivanja odgovornog turizma i ekološke održivosti.

Projekt počinje 15.3.2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.


Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV, motivacijsko pismo i ispunjeni upitnik na , a najkasnije do 28.8.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.