Dugoročni EVS u Tomiñu

Ayuntamiento de Tomiño – Omix, informacijski ured za mlade iz Španjolske traži volontere/ke za dvije različite pozicije. Prva uključuje poslove poput organizacije tečajeva, kulturnih i sportskih programa, promocije EVS programa u srednjim školama i održavanja radionica s djecom, mladima i odraslima. Druga pozicija uključuje poslove poput razvoja projekata koji uključuju djecu u suradnji sa UNICEF-om, podrške učenicima novim pedagoškim idejama, aktivnosti za razvijanje motivacije i socijalnih vještina kod učenika i dr.

Projekt počinje u siječnju 2016.  i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

 Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj Europass i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 1.10.2015.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.