Dugoročni EVS u Španjolskoj

Neprofitna organizacija Cazalla Intercultural iz španjolskog grada Lorce traži četiri volontera/ke iz  zemalja članica EU. Volonteri/ke će imat priliku radit na tri različita programa koja uključuju koordinaciju europskih projekata, organizaciju tečajeva i radionica za zajednicu i rad u Općinskom uredu mobilnosti i mladih u trajanju od 9 do 12 mjeseci s početkom u siječnju, veljači i travnju.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije popune prijavni obrazac, gdje će priložiti svoj životopis i motivacijsko pismo. Rok za prijavu je 10.9.2015., a prijavni obrazac nalazi se ovdje.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.