Dnevni centar za mlade traži volontere/ke

Traže se volonteri/ke za rad u Dnevnom centru Rizsas; za mlade koji ne pohađaju školski program iz različitih razloga. Cilj projekta je omogućiti različite aktivnosti mladima, a neke od aktivnosti u kojima će volonteri/ke sudjelovati su: grupni razgovori, keratini atelje (glazba, rukotvorine, sport, igre, pletenje,…), nabava, kuhanje, čišćenje, administracija. Volonteri/ke moraju imati dobre komunikacijske vještine, biti spremni/e na samostalnu inicijativu, život u ruralnom okruženju  te rad s mladima koji mogu biti nemotivirani.

Projekt počinje 1.8.2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju motivacijsko pismo na , te će im organizacija nakon selekcijskog procesa poslati prijavnicu.  


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.