Centar za mlade traži volontere/ke

Centar za mlade “Jugendbildungsstätte Aktionszentrum” iz mjesta Benediktbeuern (Njemačka) traži volontere/ke koji imaju iskustvo rada s mladima i imaju znanje njemačkog jezika te mogu  živjeti u malom mjestu i sudjelovati u mnogim aktivnostima na otvorenom. Centar organizira razne aktivnosti za mlade od 12 do 18 godina.

Projekt počinje u rujnu 2018. i traje do srpnja 2019.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 31.10.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .