Centar za mlade iz Azerbajdžana traži volontere/ke

Youth Center of Baku iz Azerbajdžana traži volontere/ke za informiranje mladih ljudi o Europi i njezinim vrijednostima, organiziranje slobodnog vremena za mlade ljude, promociju neformalne edukacije u Klubu za mlade i dr. Projekt se fokusira na promoviranje europskih vrijednosti te razumijevanje tema jednakosti, ljudskih prava, demokracije i europskog građanstva kroz neformalne aktivnosti.

Projekt počinje 1.8.2016. i traje do 1.6.2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na ,  a najkasnije do 20.6.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.