Art-Labyrinth traži volontere/ke

Udruga Art- Labyrinth  iz Kišinjeva (Moldavija) okuplja mlade umjetnike, glazbenike i osobe koje vole alternativne umjetnosti i kulture.  Udruga traži volontere/ke koji/e vole umjetnost, kulturu i putovanja, imaju kritički stav te su motivirani i imaju želju za učenjem i stjecanjem novih znanja. Poslovi bi uključivali  pripremu i provedbu kreativnih radionica, pomoć u organizaciji festivala, uređivanje web stranice i dr.

Projekt počinje 1.5.2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (s nazivom projekta) na ,  a najkasnije do 1.8.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.