Ambasador/ica mobilnosti u Francuskoj

Mission Locale de l’agglomération de Lens iz Liévina traži volontere/ke (ne mlađe od 20 god.) koji/e bi radili/le kao ambasadori/ce mobilnosti. Posao bi uključivao promoviranje programa Europske volonterske službe, Erasmus programa, vođenje radionica te razvijanje novih partnerstva i projekata.

Projekt počinje 1.9.2016. i traje do 31.8.2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV sa slikom i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 4.3.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.