A.C.T.O.R. traži volontere/ke

The Cultural Association for Theatre and Origami in Romania, A.C.T.O.R. iz Bukurešta (Rumunjska) HITNO traži volontere/ke za sudjelovanje u projektu „Vitamin T16“. Cilj je pomoći sudionicima razviti aktivnosti namijenjene djeci u bolnicama socijalnim centrima, školama, vrtićima, ruralnim područjima. Zadatci će uključivati organizaciju umjetničkih događaja (performansi, izložbe, radionice) za djecu i mlade, organizaciju animacijskih programa za djecu u bolnicama i socijalnim centrima, promoviranje kulturne različitosti i volonterstva, borbu protiv diskriminacije i ksenofobije i dr.

Projekt traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju ispunjenu prijavnicu na .


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.